top of page

Familiedagen

voor alle Klaverblad parochies

familiedagen afb.png

Welkom allemaal!

De Klaverblad parochies heten jong & oud welkom in de nieuwe familievieringen! Dit is voor een ieder die op een toegankelijke manier wil groeien in het geloof, de kinderen wil laten ontdekken hoe het geloof in het dagelijkse leven kracht kan geven of handvaten te krijgen om in de hedendaagse samenleving toch de ruimte te vinden voor God.

Flyer Familiedagen.png

Middels zogenaamde familiedagen bieden de Klaverblad parochies een mooie familieviering aan met extra aandacht voor kinderen. Na de viering is er ruimte om elkaar te ontmoeten onder het genot van koffie, thee, limonade en iets lekkers. Daarna kan iedereen zich aansluiten in een ruimte waar onder begeleiding samen meer verdieping gezocht kan worden bij bepaalde thema’s.

Deze familiedagen zijn tevens het voorbereidings moment voor de aanstaande Communicanten en Vormelingen. Iedere groep heeft een eigen ruimte om dit uur te gebruiken om meer begrip te kweken rondom deze sacramenten.

Voor de kinderen die inmiddels hun Communie hebben gedaan maar nog te jong zijn voor het Vormsel wordt er ter plekke bekeken bij welke groep zij een betere aansluiting hebben. Mocht deze groep heel groot blijken, dan zullen we  een aparte ruimte hiervoor creëren.

Wilt u nog uw kinderen aanmelden voor de Eerste Heilige Communie of het Heilig Vormsel? Dan kunt u een e-mail sturen naar: ehcwerkgroep@gmail.com /  vormselklaverblad@gmail.com
 
Er is uiteraard ook een groep voor de allerkleinsten die spelenderwijs en d.m.v. liedjes of tekeningen beter God leren kennen. Op deze manier hopen we u als ouder te ontlasten zodat ook u dit uurtje kunt gebruiken voor uw persoonlijke groei in het geloof. Grootouders en andere geïnteresseerden heten we ook van harte welkom!  

Vind je het leuk om te helpen bij deze vieringen op welke manier dan ook, stuur dan een mail naar ehcwerkgroep@gmail.com


Wil je een aankondigingsmail mail krijgen voor iedere viering? Vul dan hier je gegevens in. 

Samen in gebed, maakt de familie sterk!

bottom of page