top of page

do 09 mei

|

Vogelenzang

Dauwtrappen

Dauwtrappen, genieten van de mooie natuur in deze tijd van het jaar, gezamenlijk ontbijten en afsluiten met eucharistieviering.

Registratie is afgesloten
Andere evenementen bekijken
Dauwtrappen
Dauwtrappen

Tijd en locatie

09 mei 2024, 07:50 – 11:00

Vogelenzang, Kerkweg 2, 2114 CM Vogelenzang, Nederland

Informatie

Op Hemelvaartsdag, 9 mei, gaan wij weer traditiegetrouw dauwtrappen.  40 dagen na Pasen willen wij er gezamenlijk op uit trekken om de ochtenddauw te ervaren in combinatie met een gezellig en kerkelijk samen zijn.

We nodigen alle parochianen van onze parochie De Heilige Familie uit om mee te doen. Het is wel van belang dat u goed ter been bent omdat we wandelen door de natuur. We verzamelen om 7:50 uur bij de OLVtH kerk in Vogelenzang en willen gaan lopen om 8 uur. Pater Esko Kissboat loopt mee en zal aan het begin en halverwege een woordje houden ter bezinning.

De route gaat over het Kerkepad door de achterliggende weilanden, over een stukje 2e Doodweg en door het openbaar gebied van het Landgoed van het Huis te Vogelenzang. De wandeltijd bedraagt ongeveer 1 uur. Na terugkomst staat in de ontmoetingsruimte een gezamenlijk ontbijt voor u klaar. Om 10 uur sluiten wij af met de eucharistieviering.

De deelname is gratis hoewel een vrijwillige bijdrage gedeponeerd kan worden in het mandje. Wat overblijft aan geld gaat naar de Missie.

Als u mee wilt doen met deze activiteit, dan graag uiterlijk 7 mei opgeven bij:

- Ons e-mail adres: RKVogelenzang@gmail.com

- Mijn e-mail adres: stefvanharlingen@planet.nl

- Telefonisch: Stef van Harlingen, mob: 06 – 53 33 37 36

Wij zien u graag de 9e!

Deel dit evenement

bottom of page