top of page

di 12 dec

|

Pastorie Bavo

Cursus als voorbereiding op Kerst

Binnenkort begint de Advent, een voorbereidingsperiode op de geboorte van Jezus. In de Bijbel zijn er vele teksten die Zijn geboorte al aankondigde. Voor diegene die daar meer over willen weten zijn bijzondere bijeenkomsten. Want pater Tristan zal vier avonden voorbereiden met elk een thema.

Cursus als voorbereiding op Kerst
Cursus als voorbereiding op Kerst

Tijd en locatie

12 dec 2023, 20:00 – 21:00

Pastorie Bavo, Herenweg 88, 2101 MP Heemstede, Nederland

Informatie

4 Bijeenkomsten als voorbereiding op Kerst

Binnenkort begint de Advent, een voorbereidingsperiode op de geboorte van Jezus. In de Bijbel zijn er vele teksten die Zijn geboorte al aankondigde. Voor diegene die daar meer over willen weten zijn bijzondere bijeenkomsten. Want pater Tristan zal vier avonden voorbereiden met elk een thema: Johannes de Doper, de engel Gabriel aan Maria, Sint Jozef en de geboorte van Christus. Eerst wordt er samen een Bijbeltekst gelezen en daarna zal hij met foto’s uitleg geven en een moment van lectio divina, bidden met de Bijbel.

De avonden zijn 21 en 28 november en 8 en 12 december in de pastorie van de Bavo, van 20.00-21.00.  Graag aanmelden via de secretariaten: info@olvh.nl / parochie.hbavo.heemstede@gmail.com.

Deel dit evenement

bottom of page